Szybki kontakt
Napisz: sklep@ekomercyjnie.pl

Produkt dodany do koszyka


« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »
BESTSELLER

Polityka prywatności dla sklepu internetowego (wzór)

+12 miesięcy aktualizacji

  • Produkt aktualnie niedostępny

Koszty dostawy:

  • Przesyłka elektroniczna (e-mail) 0.00 zł brutto
 

 

Wzór polityka prywatności dla sklepu internetowego 
+
instrukcja wypełniania zgłoszenia GIODO
(krok po kroku)



Coraz częściej w pismach od organizacji prokonsumenckich pojawiają żądania usunięcia braków w zakresie ochrony danych osobowych i ostrzeżenia o podjęciu kroków prawnych w przypadku nie usunięcia uchybień.

Chcesz rozwiązać swoje problemy z wypełnieniem obowiązków związanych z danymi osobowymi, które narzuca prawo? Oto wzór polityki prywatności opracowany przez prawników z doświadczeniem w e-commerce! Wystarczy, że uzupełnisz go swoimi danymi, umieścisz na stronie sklepu i możesz spać spokojnie!


1. Wzór polityki prywatności dla sklepu internetowego

Przygotowany przez prawników eKomercyjnie.pl wzór polityki prywatności dla sklepu internetowego spełnia wszystkie powyższe wymagania, jest także dostosowany do aktualnych przepisów ustawy o ochronie danych osobowych oraz zapisów z Prawa telekomunikacyjnego, które wchodzą w życie 22 marca 2013 roku i dotyczą cookies.

Wzór polityki prywatności jest napisany na tyle uniwersalnie, że bez problemu dostosujecie go do specyfiki swojego sklepu internetowego (korzystanie z różnych usług, np. firmy kurierskie, systemy płatności, systemy ratalne czy systemy do e-mail marketingu).

Przykładowy fragment:

Fragment polityki prywatności

 

2. Formularz rejestracji zbioru danych osobowych w GIODO - instrukcja wypełniania (krok po kroku)


Wraz ze wzorem polityki prywatności przygotowaliśmy również instrukcję wypełniania formularza rejestracji zbioru danych osobowych w GIODO. Dzięki naszym informacjom nie powinniście mieć żadnych problemów z dotarciem do końca tego procesu.


Przykładowy fragment:

Fragment instrukcji GIODO

Przypominamy przy okazji, że bazę danych powinien mieć zgłoszony niemal każdy przedsiębiorca prowadzący działalność handlową w Internecie i warto dopełnić tego obowiązku jak najszybciej!

 

 
3. Co otrzymasz zamawiając Wzór polityki prywatności dla sklepu internetowego + instrukcję GIODO?

 
Po złożeniu i opłaceniu zamówienia natychmiast wysyłamy do Ciebie zestaw plików:

  • Wzór polityki prywatności w formacie .pdf
  • Wzór polityki prywatności w formacie .doc, .odt (do edycji, wpisania swoich danych)
  • Instrukcję wypełniania formularza rejestracji zbioru danych osobowych w GIODO (krok po kroku) w formacie .pdf

 

Jakie są podstawy prawne do posiadania polityki prywatności częściowo dowiesz się tutaj.

 

Stan produktu: nowy


Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:

Treść opinii:

Podpis:

Wszystkie pola są wymagane

Polecenie produktu: Polityka prywatności dla sklepu internetowego (wzór)
Zapytaj o produkt
Newsletter

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymywać newsletter od eKomercyjnie.pl

Witaj

Witamy w sklepie internetowym eKomercyjnie.pl. Znajdziesz tutaj najlepsze poradniki na temat e-commerce oraz kursy internetowe
e-commerce opracowane przez praktyków i specjalistów z branży handlu internetowego.